Να τελειώνουμε


Ο οργασμός είναι, προκύπτει, ετήσιο γεγονός. Μη νομίζετε ότι το’ξερα κι εγώ, μόλις χτες το κατάλαβα. Πίστευα η αφελής ότι είναι δικός μου, πολύ προσωπικός λογαριασμός, πότε θα έχω οργασμό. Ότι μπορώ, δηλαδή, όποτε θέλω, όπως θέλω κι όσες φορές θέλω. Χρόνια σφάλλω. Χρόνια κάνω του κεφαλιού μου. Μα ένας Χριστιανός δε βρέθηκε τόσα χρόνια να μου πει “τι λες μαντάμ που θα τελειώσεις τώρα; Απρίλιο μήνα! Να περιμένεις!”

Αδαείς εραστές! Που αγχώνονται και παιδεύονται και ψάχνονται…”Μη σκας αγόρι μου, Σεπτέμβριος είναι, μέχρι του χρόνου τον Αύγουστο ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Κάνε save και περίμενε. Εκτύπωση στις 8 Αυγούστου”. Την Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού, που οργάζει η υφήλιος. Που σείεται ο κόσμος όλος και μια κραυγή ξεφεύγει απ’την ατμόσφαιρα κι αντηχεί στο σύμπαν. Η γη χάνει μερικές στροφές μεσ’την αναμπουμπούλα κι οι απανταχού alien πληθυσμοί αναρωτιούνται τι διάολο πάθαμε και τσιρίζουμε σα βλαμένοι.

Να καταλάβω προσπαθώ τη σημασία της Ημέρας αυτής. Είναι που αγνοούμε την ύπαρξή του και πρέπει να ενημερωθούμε; Όπως, ας πούμε, τον Οκτώβριο, που αφυπνιζόμαστε για τα θέματα του καρκίνου του μαστού; Ή την 5η Ιουνίου που μας θυμίζει ότι λίγο θέλουμε για μείνουμε χωρίς πλανήτη, χωρίς σπίτι; Ή είναι που τον γιορτάζουμε ως κοσμοιστορικό γεγονός – σαν την επέτειο του ΟΧΙ ή τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου; Ή μήπως είναι που τον χάσαμε και τον ψάχνουμε, σαν την 27η Αυγούστου, του Αγίου Φανουρίου που ψήνουμε τις φανουρόπιτες;

Μέχρι να δοθεί μια ικανοποιητική, πειστική απάντηση, προτίθεμαι να συνεχίσω να τους έχω κανονικά όποτε προκύπτουν – μόνο που τους σκέφτομαι καταχωρισμένους στον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου μου σαν αρχεία στη σειρά που περιμένουν τον μπλοκαρισμένο εκτυπωτή, αγχώνομαι – 110329-orgasm_robert.doc, 110329-orgasm2_robert.doc, 110402-orgasm_solo.jpg, 2011-orgasms.xls – Α πα πα!

Advertisements
This entry was posted in χιούμορ, miscellaneous and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s