Στα άδυτα των γυναικείων αποδυτηρίων


Φίλοι άνδρες, σήμερα θα γκρεμιστεί ένα μύθος. Το μυστηριώδες πέπλο, που καλύπτει τα γυναικεία αποδυτήρια στο γυμναστήριό σας, θα παραμεριστεί για να αποκαλύψει τα απόκρυφα του αδύτου των αδύτων. Θα το ανασηκώσω εγώ και θα το αφήσω ανοιχτό όσην ώρα χρειάζεται για να απεξαρτηθείτε από την εφηβική σας φαντασίωση.

Τα γυναικεία αποδυτήρια δεν είναι λοιπόν τόπος οργίων όπου, μισοκρυμμένες απ’ τους ατμούς των ζεστών ντους και του χαμάμ, γυναίκες επιδίδονται σε απαγορευμένες περιπτύξεις, αφαιρώντας σκανδαλίστικα τα σέξι αθλητικά σουτιέν τους και σαπουνίζοντας η μια την άλλη. Αυτά τα έχετε δει σε τσόντα και ουδεμίαν σχέσιν έχουν με το αποδυτήριο.

Μπορείτε να δείτε όμως αυτήν που δεν σαπουνίζεται ποτέ. Που, αντί να μπει στο ντους όπως ο κάθε φυσιολογικός, ιδρωμένος άνθρωπος, στεγνώνει κάθε πτυχή και σχισμή του κάθιδρου κορμιού της με το σεσουάρ, μην αφήνοντας την οπτασία στον καθρέφτη απ’τα μάτια της, ούτε λεπτό. Αϊ αμ σίριους γκάιζ, ντεντ σίριους.

Ή την άλλη που, αφού έχει αλωνίσει τσίτσιδη τη διαδρομή λόκερ-τουαλέτα-ντους-και πάλι λόκερ, στρώνει μπούκλα μποστά στον καθρέφτη ως Πρωτόπλαστη, μείον το φύλλο συκής, συν το δωδεκάποντο.  Γόβα* σε ρόλο Havayanas και για την πετσετούλα ούτε λόγος.

Στον αντίποδα υπάρχει η κλασική ντροπαλή. Αυτή που γίνεται κόμπος κάτω από την πετσέτα για να αφαιρέσει μπλούζα, βρακί, σουτιέν και στη συνέχεια να φορέσει τα καθαρά, με κίνδυνο να χάσει την ισορροπία της και να σωριαστεί στο – βρεγμένο – δάπεδο, με το ένα πόδι περασμένο στο λάστιχο της κιλότας και το κεφάλι σφηνωμένο στη στενή λαιμόκοψη του μπλουζακίου. Δεσποινίς, να σας ενημερώσω ότι δεν διαθέτετε κάτι το οποίο δεν έχουμε όλες δει.

Μια άλλη, εξόχως ερεθιστική φαντάζεστε, κατηγορία γυναικών των αποδυτηρίων είναι οι σούπερ- γιαγιάδες . Η μπιρίμπα ως γνωστόν θέλει καλή φυσική κατάσταση και οι σούπερ- γιαγιάδες επισκέπτονται φανατικά το γυμναστήριο για κοζερί στο αποδυτήριο. Νύφες και γαμπροί, απανταχού της Ελλάδος, beware! Τα κατορθώματα των καμαριών σας, η ποιότητα των γεμιστών σας, η συχνότητα των επισκέψεών σας και οι εξωσυζυγικές σας περιπέτειες πρωταγωνιστούν στο καθημερινό chat show των αποδυτηρίων. Παρέα με το λαστέξ και το μπιγκουτί.

Αν εσείς, παρ’όλα αυτά, επιμένετε να βλέπετε, με τα μάτια της φαντασίας σας, πολλές Σύλβιες Κριστέλ με φόντο καμπινεδί πλακάκια αμφιβόλου καθαριότητας, η κατάστασή σας είναι πολύ σοβαρή. Επειδή όμως κι οι φίλες μου κι εγώ, σκεπτόμενες ανδρικά αποδυτήρια φέρνουμε στο νου πολλούς Τζόρτζηδες Κλούνεϊ, με πετσετούλα στη μέση ή εφαρμοστό Calvin Klein εσώρουχο … παρακαλώ δώστε μου την απαιτούμενη πληροφορία για να μας ενημερώσω, σε επόμενο post, ότι πλανώμεθα πλάνην οικτράν.

* Βαγγέλης Γερμανός, Για τη γάμπα της (Ερωτικό Κούρδισμα)

Advertisements
This entry was posted in miscellaneous, Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s