Τα χαζά μακό


Στη βράση κολλάει το σίδερο. Το γοργόν και χάριν έχει. Αμ’έπος αμ΄έργον. Όπως θέλετε πείτε το. Σημασία έχει να το κάνετε!
Αν δε, εξ απαλών ονύχων, ήσασταν της λογικής “άντρα θέλω τώρα τον εθέλω” όπως για παράδειγμα ήμουν εγώ, τότε καταλαβαίνετε ίσως καλύτερα τι θέλω να πω.

Έτσι τσακ μπαμ (thank you ma’am?) γεννήθηκαν και τα xazamako. Τα χαζά μακό. Ένα online – και όχι μόνο – κατάστημα γι’αυτό ακριβώς που περιγράφει το brand name: T-shirts που δημιουργούνται έτσι χαζά, για πλάκα. Ξεκινούν από μια φράση, ένα χαρακτηριστικό ενός ανθρώπου, ένα χόμπι, ένα ανέκδοτο. Ένα οτιδήποτε. Και καταλήγουν ένα concept για στάμπα, που τυπώνεται σε συμπαθητικά μπλουζάκια για όλες τις χρήσεις.

Στο xazamako βρίσκεις έτοιμα σχέδια (όχι πολλά ακόμη, είναι η αλήθεια) και διαλέγεις τύπο μακό, μέγεθος κ.λπ. Υπάρχει όμως και η λύση της “καστομιάς”, του σχεδίου που θα γίνει αποκλειστικά βάσει του δικού σας brief, που παραδίδεται είτε ηλεκτρονικά ως αρχείο jpg που το κάνετε ότι θέλετε, είτε ως έτοιμο T-shirt.

Xazamako. Κάτι από kukuxumusu, κάτι από χαζά μακό. Κάτι που ξεκίνησε έτσι χαζά και συνεχίζεται.

Το πράσινο μπλουζί σχεδιάστηκε για μια φίλη που δεν βράζει ούτε αβγό, με αφορμή καλοπροαίρετο σχόλιο σαχλής βου-που desperate housewife, ενώ το γκρι ήταν το αποχαιρετιστήριο δώρο γατόφιλης συναδέλφου που έφυγε για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη γιόγκα.

Ο φίλος Jorge ζήτησε τραγουδάκι με κάθε post – We aim to please! ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΚΟ

Advertisements
This entry was posted in miscellaneous. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s